NY INDICATA VERSION SOM INNEHÅLLER FLER AVANCERADE EGENSKAPER OCH FUNKTIONER.

Vi är mycket glada över att kunna presentera en rad uppdateringar i den nya INDICATA plattformen.

Vi är mycket glada över att kunna presentera en rad uppdateringar i den nya INDICATA plattformen.

Indicatas fokus ligger kvar på att utveckla och leverera innovativa verktyg som hjälper återförsäljare och tillverkare att förbättra sina begagnade bilars omsättning.

De viktigaste uppdateringarna är:

  • Geografiskt sökfilter för att begränsa sökningen av fordon baserade på den geografiska marknaden av en återförsäljare genom att applicera en radie på postnummerområde
  • Förbättring av displayen i sammanfattning av sökparametrarna.
  • Möjlighet till ett exakt val av motor i filtret ¨Ändra Val¨ och Motor.
  • Uppgradering av information under MarknadsDagarsUtbud (MDU): Detaljer med ytterligare trendkurvor och informationskommentarer.
  • Möjlighet att välja om man önskar dölja eller visa andra fabrikat i Lageröversikt ¨Alla Märken¨ för att visa endast fordon av eget varumärke eller av andra märken.
  • Funktionaliteten i vår plattform fortsätter att förbättras i snabb takt. Med denna senaste version har vi ytterligare förbättrat prestandan för INDICATA men samtidigt införlivat många nya funktioner som begärts av vår snabbt växande kundbas. INDICATA fortsätter att bana väg och omvandla ¨Business Intelligence¨ och analys delen i vår senaste plattformsuppdatering. Det är nästa steg i förverkligandet av vår vision, att hjälpa företag att framgångsrikt driva sin begagnade fordonsverksamhet genom att utveckla den information som vi får fram av fordon publicerade på webben. Detta ger oss och våra kunder viktiga insikter som givetvis går att omvandla till effektivare och lönsammare affärer. På INDICATA har vi en lång historia av att lyssna noga på våra kunder och användare och ge dem vad de vill ha. Jag är så stolt över våra produktutvecklingsteam för deras hårda arbete och engagemang. Jag ser fram emot era kommentarer och feedback om denna spännande uppdatering i Indicata. Vänliga Hälsningar