Låt oss göra affärer tillsammans

Låt oss göra affärer tillsammans.
Partnerskap som leder till framgång.

Hjälpa till att driva framtidens Business Intelligence

Partnerskap med INDICATA kommer inte bara tillåta dig att upptäcka nya möjligheter och hitta nya möjligheter till framgång, utan också tillgodose våra samarbetspartners behov av kraftfulla business intelligence verktyg och dataintegration. Oavsett om du är intresserad av att bli återsäljare, som konsult, i samråd eller i en integrering, har vi åtagit oss att tillhandahålla våra partners bästa möjliga verktyg för att nå framgång och tillväxt, vinna nya kunder eller att få befintliga relationer att växa.

INDICATA Partner Program

På INDICATA arbetar vi med följande typer av partners:

Partnerprogram

PARTNERPROGRAM

Vår partner program ger dig en generös provision på varje verifierad kund du levererar. INDICATA ger ditt team ett försäljning kit och säljträning så ditt team har allt ni behöver för att kunna börja skicka oss nya kunder och därmed tjäna provision direkt.

ÅTERFÖRSÄLJARE

ÅTERFÖRSÄLJARE

Våra återförsäljare marknadsför, säljer och stödjer INDICATA för att skapa nya marknadsmöjligheter, generera intäkter, och därefter njuta av belöningen. Återförsäljarpartners distribuerar INDICATA för sina kunder och ge mervärdestjänster såsom rådgivning, implementering, integration, utbildning och support.

IMPORTEUR

OEM

OEM-programmet är den perfekta lösningen för företag som vill integrera INDICATA business intelligence och data analys i sina program. Utnyttja vår plattform i sina egna applikationer ger våra OEM-partners en möjlighet att differentiera sina produkter och skapa nya intäktsströmmar.

Redo att bli en partner?

Låt oss göra stora saker tillsammans. Ta nästa steg mot att bli en Indicata partner.